Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

Tuoteryhmä

Bevel vaihteisto laajalti käytössä

Sijie Industrial Co., Ltd | Updated: May 25, 2017

Kaksipuolinen vaihteisto Yleinen vaihdelaatikon voitelumenetelmällä on vaihteistoöljyn voitelu, puolen nesteen voiteluöljyn voitelu, kiinteä voiteluaine voitelu useilla tavoilla. Kulma Vaihdelaatikko Jos tiiviste on parempi, nopeus on suurempi, kuorma on suuri, tiivistyskyky on hyvä, voi käyttää vaihdelaatan voitelua; Jos ilmatiiviys ei ole hyvä, pyörimisnopeus on alhainen, voit käyttää puolijähmeän voitelurasvan voitelua; öljyn kielletyissä tilaisuuksissa tai korkeissa lämpötiloissa, voidaan käyttää molybdeenidisulfidin ultrafineja jauhevoidetta

Vaihdelaatikkoa käytetään laajalti tärkeiden osien mekaanisessa voimansiirrossa, hammaspyörän pari, koska hammasetäisyys, hampaan muoto ja muut virheet ovat väistämättömästi olemassa. Bevel Gearboxin käyttövaiheessa syntyy verkkoviiva ja vaihteiston verkkotaajuus, joka vastaa kohinan, suhteellisen liukumisen aiheuttaman hampaan pinnan välillä esiintyy myös kitkamelua.


Koska vaihde on vaihteiston vaihteiston perusosa, on välttämätöntä vähentää vaihteiston melua.


Yleensä vaihteiston melua esiintyy lähinnä seuraavissa näkökohdissa:


1. Vaihteiston rakenne. Parametrien virheellinen valinta, päällekkäisyys pienen, hampaiden profiilin muokkauksen tai korjauksen välillä, vaihdelaatikon rakenne on kohtuuton. Tasoruutu Vaihdelaatikon virhe ja hampaan muotoiluvirhe ovat liian suuret, vaara on liian suuri ja pinnan karheus on suuri.


2. Vaihteisto ja vaihteisto. Kokoonpanon epäkeskisyys, alhainen kosketuskohta, akselin suuntaisuus, akseli, laakeri, tukijalkaisuus ei riitä. Kuljettajan vaihteiston pyörimisnopeus ei ole korkea ja epätarkka tilavuus.


3. Muut panostusmomentin näkökohdat. Kuormitusmomenttiominaisuudet, aksiaalinen tärinän värähtely, moottorin ja muun parin tasapainon siirto.

1. Vaihteisto hyväksyy yleisen suunnittelijärjestelmän, jota voidaan käyttää alan erikoisvaihdoksiin asiakkaan tarpeiden mukaan.


2. Rinnakkaisakselin, suoran akselin, pystysuuntaisen vaakasuoran yleisen laatikon, osien tyypin pienentäminen, mallin koon kasvaessa.


3. Äänenvaimennuksen kaiuttimen runko-rakenne, laaja laatikko pinta-ala ja tuulen tuuletin, lieriömäiset hammaspyörät ja kierukkavaippaiset hammaspyörät ovat edistyksellistä hiontatekniikkaa, Bevel Gearbox, jotta koko koneen lämpötila nousee, kohinanvaimennus, toiminnan luotettavuus parannettu, siirtonopeus kasvaa.


4. Syöttötila: Moottorin liitäntälaippa, akselin syöttö.


5. Lähtötapa: Kiinteä akseli, jossa on litteä avain, ontto akseli, jossa on tasainen avain, ontto akseli laajennuslevyllä, ontto akseli, jossa on spline-liitäntä, kiinteä akseli, jossa on spline-liitäntä ja laippaliitoksen kiinteä akseli.


6. Vaihdelaatikko Asennustila: vaakasuora, pystysuora, tasosäätö Vaihteiston kääntyvä pohja, vääntövarren tyyppi.


7. Vaihteisto-sarjan tuotteella on 3 26 tyyppitarkastus, hidastuslähetyssarjalla on $ numero, nopeus 1,25 ja R, K ja S -sarjan yhdistelmä saa suuremman nopeusasteen.


Tutkimus
Send
Ota yhteyttä
Osoite: Xinji Road, Nancheng, Dongguan City, Guangdong, Kiina.
Puhelin: +86-0769-83061993
Faksi: +86-0769-88057667
Sähköposti: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial Co, Ltd Kaikki oikeudet pidätetään.