Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

Tuoteryhmä

Mittakytkimen kehityshakemus

Sijie Industrial Co., Ltd | Updated: Jul 05, 2017

Mittakytkimet Autoteollisuustekniikan kehittymisen ja lisävaatimusten käytön myötä autojen vaihteisto on siirtymässä kohti korkeaa tarkkuutta, suurta lujuutta, Mitter Gearboxin suurta kuormitusta, matalaa melua, kevyttä ja pitkäikäistä suuntaa, joten vaihteistotekniikka esittää korkeampia vaatimuksia. Hammaspyörän hampaiden hionta on erittäin tärkeä prosessitoiminto hammasmelun hallitsemiseksi. Mittakytkimet ovat herättäneet vaihteiden valmistus- ja valmistusteollisuuden huomiota ja huomiota kotimaassa ja ulkomailla.

Viiste on olennaisesti pieni viiste, Mittakytkin, joka on kaikki paljaat jyrkät kulmat hammasprofiilin jälkeen, ja sitten pieni viiste, jotta saisi suuren viisteen molemmissa päissä vaihteessa (eli kulmassa ) vaihe-eroa, sitä kutsutaan viistämällä. Mituri Vaihdelaatikon viisto on jaettu seuraaviin kahteen: hampaan yläreunus ja hampaan profiilin viisto

Viiste on tärkeä hampaiden päätypinnan puoleisen viisteen mitta, joka estää hampaiden aiheuttaman melun ja vahingoittumisen hampaan pinnalta pienien kuoppia johtuen.

Hammasvaihteiden parin hammaspyörät, Mittakytkimet hammaspyörän käsittelyn ja muodonmuutoksen takia kytkentöjen alku johtavat helposti törmäykseen, joten tärinä kasvaa.

Suuret ja pienet hammaspyörät, Mituri vaihteisto, jos et käytä hampaan yläosaa, näkyvät usein hammasjuuren hammaspyörän hampaissa. Tämä johtuu siitä, että ulkokerroksen hammaspyörien koko on yleensä vaikeampaa kuin hammasjuuri ja missä liukumisnopeus on suurempi, Mittakytkimet, joihin on asennettu vääränlainen säätö, joten vaihdelaatikoiden käytön jälkeen usein toistensa yläosa Hampaiden juuresta on helppo vetää uramerkkejä, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin liimaus, joskus hammas- hammaspyörän pinnalla on myös sama uramerkki, vaihteella on vakava vaikutus.

Häivytyksen jälkeen hampaan kärjen ja hammasprofiilin terävien kulmien poistamiseksi ovat seuraavat edut:

(1) Hammasvaihdon induktiokarkenemisen aikana mittakytkimellä välitaajuus, erityisesti suurtaajuuslämmitys, pyrkii ylikuumentamaan teräviä kulmia. Siksi hammaspyörästön hammaspyörät on himmennettävä ennen kuumenemista, jotta lämpökäsittelyn paras mahdollinen sammutusvaikutus saadaan.

(2) karkaistua vaihteistoa, hiilen ennen sopivaa lämpöä ennen viistoutumista (mieluiten pyöristetty) lämpökäsittelyssä karburoitumisprosessissa hampaiden pyörimisen estämiseksi oksidatiivisen dekarboraation kulmissa.

(3) vähentää jännityskonsentraatiota vaimennuksen aikana vähentääkseen ja eliminoiden lämpökäsittelyprosessia, joka aiheutuu halkeamien tai halkeilun vaimentamisesta, mittakytkimellä, jolla kiihdytyskrakkauksen estämiseksi on tärkeä rooli.

Nykyaikaiset raskaat karkaisut pyydykset eivät yksinkertaisesti ole riippuvaisia ​​hiomakoneesta, jotta hiontatarkkuus voidaan varmistaa, monet kotimaiset ja ulkomaiset yritykset ovat onnistuneesti harjoittaneet hiomisprosessia riippumatta siitä, ovatko ulkoiset tai sisäiset hampaat kovametallityökalut. Karkaistu pinta kaavinta varten. Kun karkaistu pinta on viistetty, se edesauttaa työkalun leikkaamista, mittakytkimen, joka voi tehokkaasti välttää veitsen ja leikata veitsen. Karkaistun pinnan naarmuttamiseksi hiomisprosessi, joka raapuu ennen kasvojen kovaa puolta, on erittäin tärkeä ja sen on oltava työtä.

Vaihteiston hammaspyörien on varmistettava, että pyydyksen laatua ei voida käyttää tärkeän prosessin huomiotta jättämiseen. Mittakytkimen vaihteiston mukaan laatikon vaihteessa olevan hammaspyörän käsittelyn vaatimukset ovat myös erilaiset.


Tutkimus
Send
Ota yhteyttä
Osoite: Xinji Road, Nancheng, Dongguan City, Guangdong, Kiina.
Puhelin: +86-0769-83061993
Faksi: +86-0769-88057667
Sähköposti: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial Co, Ltd Kaikki oikeudet pidätetään.