Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Tuotteet

Tuoteryhmä

Ruuvi Jack System

Ruuvi Jack System

Jos etsit yksi parhaista ruuvinostin valmistajat tai tällaisia toimittaja Kiinassa, jossa on yksi ammatillinen tehdas, Sijie Industrial Co, Ltd on aina palveluksessanne, voimme tarjota sinulle räätälöityjä ruuvitunkin-tuotteet. Ruuvinostimella Järjestelmän kuvaus: ruuvinostimen ...

Products Details

Jos etsit yksi parhaista ruuvinostin valmistajat tai tällaisia toimittaja Kiinassa, jossa on yksi ammatillinen tehdas, Sijie Industrial Co, Ltd on aina palveluksessanne, voimme tarjota sinulle räätälöityjä ruuvitunkin-tuotteet.

Ruuvinostimella Järjestelmän kuvaus:

Ruuvi Jack System käytetään yleensä nostamiseen raskaiden kuorma tai nostolavan. Ruuvi Jack Järjestelmä sisältää lähinnä ruuvitunkki, kulmavaihde, sähkömoottori, kiertokanki kytkentä, alennusvaihteen. Asiakkaat voivat valita 2 ruuviapulaitteita järjestelmä, 3 ruuviapulaitteita järjestelmä, 4 ruuviapulaitteita järjestelmä, 6 ruuviapulaitteita järjestelmä, 8 ruuviapulaitteita järjestelmä teidän käytännön soveltamista. Voimme tarjota täydellisen ruuvitunkin johon kuuluu sähkömoottori, vaihde vähennysventtiilillä ja niin edelleen. Ennen asiakkaiden tilauksia, insinöörimme tarjota 2D tai 3D-piirrokset lopullista vahvistusta.

Huomautus: Kun ruuviapulaitteiden matkustaa tahti on liian pitkä, suosittelemme asiakkaat käyttämään oppaan.

Ruuvinostimella Järjestelmä Sovellukset:

2 Ruuvi Jacks järjestelmä:

2 ruuviapulaitteita Järjestelmässä on kaksi asettelua. Mukaan lukien 2 ruuviapulaitteita, 1 kulmavaihteen tai ei kulmavaihde, 2 liitosakselin, 3 tai 5 kytkimet, 1 sähkömoottori.

Jos asiakkaat tarvitsevat pienemmällä teholla RPM, alennusvaihteen tarvitaan.

3 Ruuvi Jacks System:

3 ruuviapulaitteita System vain yksi asettelu. Myös 3 ruuviapulaitteita, 2 kulmavaihteissa, 6 liitosakselin, 13 liittimet, 1 sähkömoottori.

Jos asiakkaat tarvitsevat pienemmällä teholla RPM, alennusvaihteen tarvitaan.

4 Ruuvi Jacks System:

4 ruuviapulaitteita Järjestelmässä on kaksi asettelua. Mukaan lukien 4 ruuviapulaitteita, 3 vaihteistot, 6 liitosakselin, 13 liittimet, 1 sähkömoottori.

Jos asiakkaat tarvitsevat pienemmällä teholla RPM, alennusvaihteen tarvitaan.

Hot Tags: Ruuvinostimella järjestelmätoimittajana Kiinassa, valmistajat, tehdas, räätälöityjä
Liittyvät tuotteet
Tutkimus
Tutkimus
Send
Ota yhteyttä
Osoite: Xinji Road, Nancheng, Dongguan City, Guangdong, Kiina.
Puhelin: +86-0769-83061993
Faksi: +86-0769-88057667
Sähköposti: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial Co, Ltd Kaikki oikeudet pidätetään.